Fem mediona 2020

 

Benvolguts cervesers i cerveseres,

Com deveu imaginar la situació actual fa què la Mostra de Cervesa Artesana a Mediona no es pugui celebrar així com la teníem planejada, però això no vol dir que no es celebri. Volem retrobar-nos i creiem que la Mostra té més sentit que mai. Així que per nosaltres no serà, farem una edició diferent en alguns aspectes però sense renunciar a ser un espai de trobada i motor de relacions socials i cerveseres, on tindrem com sempre els dos elements clau: Bona cervesa i bons amics amb qui compartir-la.

Aquesta edició ha comptat amb el recolzament i empenta de ajunt, el portal web de suport a la comercialització dels productes locals gastroteca.cat i l’Ajuntament de Mediona. A tots ells, moltes gràcies pel suport imprescindible per dur a terme el projecte.

A continuació us expliquem el funcionament general de la Mostra d’enguany, per tal que us sumeu a tota iniciativa que pugueu i que el slogan ‘Fem Mediona’ sigui de veritat entre totes:

1) IDEA GENERAL: Reproducció online en aquest web de la Mostra amb la presència d’expositors, cates guiades, activitats vàries, sortejos i molta cervesa, per suposat. Es planteja com un espai web molt dinàmic on l’assistent pot participar en múltiples vessants, fins i tot simultàniament.

2) ON ES CELEBRA: Arreu! Des de a casa molts de nosaltres però també a les pròpies fàbriques fent un “portes obertes”, als bars, a les botigues, als brewpubs,… allà on estigui permès i sempre

respectant les mesures de la fase de desconfinament de cada regió. Anirem veient pas a pas com evoluciona tot plegat… però no ens trauran celebrar Mediona!!

3) EXPOSITORS I CERVESES PRESENTADES : Trobeu el llistat de les cerveseres convidades amb info de la cervesera i links a la seva web. Us animem que prepareu la Mostra d’enguany comprant cervesa a les seves webs, la millor forma de recolzar les vostres cerveseres preferides i el sector en general. Moltes tenen packs especials, presenten edicions per la mostra… feu-li una ullada!

4) CONNEXIONS EN DIRECTE I XAT: Al llarg del dia connectarem amb diferents tastos, concerts i espais cervesers que estaran ‘Fent Mediona’. Estigueu atents als IG-Live!! També hi ha unes sales de xats on mantenir l’esperit de la Mostra i passar-se tot el dia xerrant entre amants de la cervesa artesana. Passeu-hi!

5) LA GRAN RIFA CERVESERA: Totes les cerveseres han col·laborat aportant lots de les seves cerveses. Compra tiquets per la rifa que s’anirà fent al llarg del dia. La venda de tiquets serveix per cobrir despeses de l’organització de la Mostra.

6) TASTOS GUIATS: Al llarg del dia, diferents cerveseres organitzaran tastos guiats de les seves cerveses que s’hauran pogut adquirir abans per tal de dur-ho a terme. No et deixis d’apuntar!!

De nou, us animem a participar en totes les activitats i ‘Fem Mediona’ entre tots. Cap virus ens robarà la primavera cervesera que cada any esclata el segon dissabte de juny a Mediona!